Sloga protutnjala Bojnikom

LESKOVAC-BOJNIK
Rezultatai 9.kola:
Dobrič – Gacko 1:1
Jedinstvo (GS) – Svetlost 0:0
Vranjska banja – Jablanica 0:0
Kosanica – Čekmin 8:0
Jedinstvo (B) – Nebeski anđeli 0:1
Alakince – Jedinstvo (G) 5:1
Pusta reka – Sloga 1:3
Budućnost – Žitorađa 3:0
Dugogodišnje je rivalstvo između leskovačke Sloge i bojničke Puste reke . Utakmice ova dva kluba bile su uvek interesantne i pune naboja sve u želji da se savlada prvi komšija. Tako je i ovog puta bilo u Bojniku. Fudbaleri domaće Puste reke silno su želeli pobedu ali igrači Sloge hrabro su se isprsili i gotovo da su protutljali Bojnikom i došli do veoma važne pobede od 1:3 i tako se još više učvrstli na vodećoj poziciji na tabeli zone ,,Jug” sa pet bodova više od najbližeg pratioca ekipu Nebeskih anđela.
U Gornjem Stopanju domaće Jedinstvo došlo je samo do jednog boda u meču sa ekipom Svetlosti a strelci oba tima propisno su se obrukali činjenicom da je ovaj susret okončan rezultatom koji je bio i pre meča. Fudbaleri Jablanice iz Medveđe uspeli su da iščupaju bod u Vranjskoj banji od istoimene ekipe igrajući nerešeno 0:0, dok je ekipa Kosanice na svom terenu u Kuršumliji napunila mrežu Čekmina sa čak osam pogodaka.
Dojučerašnji srpskoligaš ekipa Jedinstva iz Bošnjaca ove jeseni je u dubokoj krizi posle ispadanja iz srpskoligaškog društva. Nebeski anđeli sa 0:1 slavili su pobedu protiv anemičnog domaćina. Grdeličko Jedinstvo sa 5:1 prosto je deklasirano u Alakincu od istoimene ekipe, a rukovodstvo i igrači ovog kluba moraju da shvate da je zonski stepen takmičenja mnogo kvalitetniji u odnosu na okružnu ligu gde je ovaj klub donedavno igrao. Pitanje pobednika na Dubravi u Orašju bilo je rešeno već u prvih 45 minuta, kada su napadači domaće Budućnosti postigli sva svoja tri pogotka.
U subotu i nedelju na programu su utakmice 10.kola, a parovi su:
Gracko – Žitorađa
Sloga – Budućnost
Jedinstvo (G) – Pusta reka
Nebeski anđeli – Alakince
Čekmin – Jedinstvo (B)
Jablanica – Kosanica
Svetlsot – Vranjska banja
Dobrič – Jedinstvo (GS)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare