Skupština slobodne Srbije podržava koaliciju “Moramo”, profesorka Biljana Stanković kandidatkinja za predsednicu Srbije

BEOGRAD

Skupština slobodne Srbije (SSS) i koalicija “Moramo” predlažu profesorku Univerziteta u Beogradu i članicu SSS Biljanu Stojković za predsedničku kandidatkinju, saopštila je danas koalicija “Moramo”.

Kako se navodi u saopštenju, Stojković je istaknuti borac za životnu sredinu, pravdu i ljudska prava, a svojom “impresivnom profesionalnom i aktivističkom biografijom, poštenjem i zalaganjem istakla se kao neko ko se čitavog života zalaže za ideje koje svi u Skupštini slobodne Srbije i zeleno-levoj koaliciji ‘Moramo’ zastupaju”.

Prema navodima, SSS deli sve ideje i vrednosti autentične zeleno-leve koalicije “Moramo” i podržava ih na predstojećim parlamentarnim izborima sa ciljem da građanima Srbije zajedno obezbede pristojno mesto za život.

“Borba za životnu sredinu, čist vazduh, zdrav u zemlju i pitku vodu, solidarnost, vladavina prava, istinska demokratija i ljudska i radnička prava, svima dostupno i kvalitetno obrazovanje i zdravstvo, vrednosti su koje su nam zajedničke i iza kojih Skupština slobodne Srbije i ‘Moramo’ čvrsto stoje”, poručuju iz koalicije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare