Skupština slobodne Srbije: Ekstremističke i profašističke organizacije u službi vlasti

BEOGRAD

Skupština slobodne Srbije najoštrije osuđuje intenzivirano divljanje ekstremističkih i profašističkih organizacija u poslednjem periodu, ali upozorava javnost da su one pod strogom kontrolom i u službi naprednjačke vlasti.

“Opskurne ekstremističke i profašističke družine služe Aleksandru Vučiću da bi ih građanima i zapadu predstavio kao realnu političku alternativu svojoj vlasti, u odnosu na koju SNS deluje kao umerena politička opcija, što je daleko od istine.

Skupština slobodne Srbije upozorava da ove organizacije služe i da bi unele razdor i zlu krv na opozicionoj političkoj sceni, a osim toga, njihova važna funkcija je i zastrašivanje protivnika naprednjačkog režima.

Skupština slobodne Srbije pozdravlja sve manifestacije i aktivnosti koje podstiču toleranciju i međuetničko pomirenje, i neguju međuetničko poštovanje, poput festivala “Mirëdita, dobar dan!”

Bolja budućnost svih građana našeg regiona direktno je zavisna od saradnje i pomirenja naroda na ovim prostorima”, navodi se u saopštenju Skupština slobodne Srbije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare