Školsko takmičenje u malom fudbalu

LESKOVAC

Održano je okružno takmičenje u malom fudbalu na kojem su učestvovale škole iz Leskovca, Crne Trave, Bojnika, Lebana i Vlasotinca. Kod srednjoškolaca je bilo ukupno pet ekipa, a najbolja ekipa je bila Tehnička škola „Rade Metalac“ koja je u finalu, nakon nerešenog rezultata 4:4, pobedila na penale (3:2) Tehničku školu iz Vlasotinca. Treće mesto je pripalo Tehničkoj školi sa Domom učenika „Milentije Popović“ iz Crne Trave.


Kod osnovaca su se takmičila četiri tima, a najbolja škola je bila Osnovna škola „Stanimir Veljović – Zele“ iz Bojnika koja je pobedila Osnovnu školu „Kosta Stamenković“. Treće mesto pripalo je školi „Siniša Janić“ iz Vlasotinca.


Kod devojčica među osnovkama jedini predstavnik je bila škola „Vasa Pelagić“.
Pobednici današnjeg takmičenja izborili su pravo učešća na Međuokružnom takmičenju koje će se održati 5. maja u Leskovcu za srednje škole i Bojniku koji će ugostiti najbolje osnovne škole.


Veliku zahvalnost organizator, Gradski Savez za školski sport, duguje lokalnoj samoupravi, društvenim delatnostima odseku za sport, Policijskoj upravi, Domu zdravlja, Sportskoj medicini, SRC „Dubočica“ i medijima koji poklanjaju vreme i pažnju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare