SINIŠA MALI SLOMIO STO U KAFIĆU KADA JE NA NJEGA BACIO KLJUČEVE OD STANA

BEOGRAD

 (Njuz)
 Gradonačelnik Beograda Siniša Mali polomio je sto u kafiću Savanova kada je na njega bacio svežanj sa ključevima, javlja reporter Njuza sa lica mesta.

Gradonačelnik je u Savanovu svratio nakon obilaska gradilišta Beograda na vodi, gde je na sto najpre spustio mobilni telefon, a potom nehajno bacio ključeve, na šta je sto najpre blago zaškripao, a potom se, uz tresak, prelomio na pola.

Osoblje je brzo donelo drugi sto za gradonačelnika, a njegove ključeve su dvojica konobara odnela i spustila na masivni drveni šank koji može da izdrži veće terete.

– Uvek zaboravim koliko su mi ključevi teški, ovo je već treći astal koji sam u poslednje vreme tako polomio. Već sam se nekako navikao da ih nosim, u početku su me malo povijali u levu ili desnu stranu, zavisno od toga u kojem ih džepu nosim, ali sada sam stekao rutinu pa se automatski naginjem na stranu suprotnu od one na kojoj su mi ključevi – izjavio je Siniša Mali.

Prema njegovim rečima, veliki mu problem predstavlja i kada vozi bicikl jer ga ključevi uvek zanose u jednu stranu, zbog čega je namerno iskrivio volan kako bi mogao da drži pravac.

– Sve je to cena uspeha. Nije lako, ali čovek se posle nekog vremena navikne da živi sa tim – objasnio je Mali i dodao da je rekao konobarima u Savanovi da mu polomljeni sto stave “na recku”.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Vasa
Vasa
2 godine pre

Samo Mesko da ne baca svoje ključeve

Stinger
Stinger
2 godine pre

Jel to nosis Gedore u dzepu?