„Simpo“ otvorio renovirani prodajni objekat

 

VRANJE

U centru Vranja „Simpo“ je otvorio renovirani salon nameštaja koji se prostire na 1.375 kvadrata u dva nivoa.

To je prvi od šest maloprodajnih objekata u zemlji koje će ovaj poznati proizvođač nameštaja modernizovati do kraja godine.

Uz minuimalna ulaganja od skoro tri miliona dinara, za kratko vreme, zaposleni u „Simpovom“ investicionom održavanju su ovaj objekat kompletno renovirali.

Dobijen je moderan  prodajni prostor na kome su izloženi savremeni „Simpovi“ proizvodi koji su dostupni kupcima u svim većim gradovima u zemlji, ali i objektima poslovnih partnera u inostranstvu. Izložen je nameštaj proizveden od 2015. godine.

Obnavljanjem maloprodajnih objekata u zemlji i okruženju nastojimo da naše proizvode što više približimo kupcima. „Simpovi“ prodajni objekti neće zaostajati za onima u Njujorku, Parizu, Londonu i drugim svetskim metropolama, rekao je na otvaranju generalni direktor Slađan Disić.

„Simpo“ je sada na zdravim nogama i više niko ne može da zaustavi njegov razvoj da u kratkom periodu postane moderna firma koja će biti prepoznatljiva ne samo po modernom i kvalitetnom nameštaju, već i po tome što sve ugovorene obaveze izmiruje u roku. U poslednje dve godine radimo u  zdravom privrednom ambijentu, a to znači da poslujemo u stabilnom monetarnom sistemu, u uslovima vrlo niske inflacije i stabilnog kursa. To je rezultat političke stabilnosti“, naglasio je Disić.

Novo rukovodstvo i lokalna samouprava dosta su pomogli „Simpu“ da prevaziđe višegodišnju agoniju i da anuliraju međusobna potraživanja. Zahvaljujući pomoći lokalne zajednuce „Simpo“ se oporavio i postao zamajac razvoja vranjskog kraja, rekao je gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare