Selaković bio na turneji po jugu Srbije, obišao i Leskovac i Medveđu, JUGpress nije bio obavešten

LESKOVAC-MEDVEĐA

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković u prostorijama GrO SNS Leskovac razgovarao je sa članovima i simpatizerima stranke u suboru, objavljeno je na sajtu te stranke.

On je rekao da u Leskovcu vidi entuzijazam, volju i rešenost „koju moramo pokazati i 3. aprila i pozvati sve koji nas podržavaju da izađu na izbore i glasaju za nas zato što imamo jasne ciljeve, Srbiju koja je mirna, stabilna, koja ekonomski raste i razvija se. Imati stabilnu Srbiju znači da imamo sve ono što smo imali prethodnih godina, naročito od 2014. godine kada je naš predsednik Aleksandar Vučić postao premijer i od 2017. kada je došao na čelo države. U poslednje dve godine smo postali najbrže rastuća ekonomija u Evropi, postali smo jedno od mesta za koje su investitori zainteresovani. Sa dna liste u regionu došli smo na prvo mesto. To je zasluga svih građana koji su doneli ozbiljne odluke na izborima, jer su umeli da izaberu ozbiljnog državnika kao što je Aleksandar Vučić, da daju većinsko poverenje našoj stranci da formira Vladu i da zajedno predsednik i Vlada u dogovoru vode državu u pravom smeru,“ navodi se u objavi.

Govoreći o tome koliko mir i stabilnost znače budući napredak za Srbiju, Selaković je naglasio da će to omogućiti očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mesta, nastavak rasta plata i penzija, sa ostvarenjem cilja od 1000 evra prosečne plate i 500 evra prosečne penzije i dodao da je za to potreban ozbiljan lider kakav je Aleksandar Vučić.

„Samo sa Vučićem na čelu i sa Vučićevom Vladom mi možemo da imamo i mir i stabilnost i ekonomski rast. Mi u ovoj kampanji ne pričamo o političkim protivnicima, ne pričamo o njima jer ne želimo da trošimo naše vreme, mi građanima predočavamo rezultate naše vlasti i naša dela. Primećujem da je Leskovac mnogo napredovao u odnosu na period kad sam poslednjui put bio ovde, a to je pre dve godine, mnogo je važnih projekata realizovano, poput rekonstrukcije leskovačke bolnice, zatim stadiona po EUFA standardima… Leskovac ima mnogo rezultata i dela kojima treba da se ponosimo, jer dela govore za sebe.“

Selaković je rekao i da je najponosniji na činjenicu da su u Leskovcu sada stabilne finansije.

„Bilo je teško kada je budžet bio u minusu od 15 miliona evra, a sada u svakom trenutku u budžetu ima od 5,5 do 7 miliona evra, što govori koliko gradonačelnik Cvetanović dobro radi svoj posao.“

Selaković je bio i u Medveđi gde se održavaju lokalni izbori 3. aprila.

Pre dolaska u Leskovac , Selaković je boravio u Vranju.

O boravku Selakovića u Leskovcu i Medveđi Regionalna informativna agencija JUGpress nije obaveštena.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare