Šefica Misije EULEX Kosovo imenovala sudije Specijalizovanih veća Kosova

PRIŠTINA

Šefica Misije EULEX na Kosovu  Aleksandra Papadopoulou  imenovala je danas  devetnaest (19) sudija za registar međunarodnih sudija Specijalizovanih veća Kosova, po preporuci nezavisne Komisije za izbor a u  skladu sa Zakonom o Specijalizovanim većima i Specijalizovanom tužilaštvu.

Papadopoulou je čestitala sudijama i poželela im uspeh u budućem radu pri Specijalizovanim većima Kosova.

 

Shefja e Misionit EULEX Kosova i emëroi Gjyqtarët e Dhomave të Specializuara të Kosovës

 

7 shkurt 2017

Në përputhje me Ligjin për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar, pas rekomandimit të Komisionit Përzgjedhës të pavarur, autoriteti emërues Shefja e Misionit EULEX në Kosovë, zj. Alexandra Papadopoulou më 7 shkurt 2017 i emëroi nëntëmbëdhjetë (19) gjyqtarë në regjistrin e gjyqtarëve ndërkombëtarë të Dhomave të Specializuara të Kosovës.

 

Zj. Papadopoulou i përgëzoi gjyqtarët dhe u uroi suksese në detyrat e tyre të ardhshme në Dhomat e Specializuara të Kosovës.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare