Sedma žrtva nesreće u Donjem Međurovu

NIŠ

Preminula je još jedna žrtva udesa kod Donjeg Međurova  koji se dogodio 21. decembra , kada je voz udario i presekao na pola autobusu kome su većinom bili srednjoškolci i ljudi koji su u jutarnnjim satima putovali u Niš na posao.

Nakon višednevne borbe lekara specijalista intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Niš došlo je do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja pacijenta iz udesa na pružnom prelazu, V.Đ(65), koji je uprkos svim naporima lekara ,juce ujutro, nažalost podlegao povredama.

Kako kažu u niškom Kliničkom centru pacijent je imao višestruki prelom karlice, rebara, mokraćne bešike. Tokom noći došlo je do akutnog popuštanja plućne funkcije,nakon čega je pacijent intubiran i postavljen je torakalni dren. 2.januara, ali je u pola šest došlo je do srčanog zastoja. Nakon svih pokušaja reanimacije, pacijent preminuo, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi. U udesu u Donjem Međurovu su na licu mesta poginule tri osobe, dve su istog dana preminule u bolnici a 30 decembra povredama je podlegla još jedna žrtva, žena stara 78 godina. 

U bolnici sa teškim povredama su još dvoje tinejdžera, i još desetak koji nisu životno ugroženi.

Kako nezvanično saznajemo tridesetjednogodišnjem vozaču autobusa Saobraćajnog preduzeća „Nišekspres”, koji je bio za upravljačem vozila u koje je udario putnički voz određen je jednomesečni pritvor. On se do sada nalazio na lečenju u Kliničkom centru Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare