SDS: ŠTA NAM OBEĆAVA VLADA

LESKOVAC

Za četiri godine vlasti vladajuća koalicija nam je povećala sve vrste poreza i akciza, povećala  višestruko cene električne energije i drugih komunalnih usluga,  smanjila plate i penzije, ali sve to im nije dovoljno.

Čestitka Vlade za Novu godinu osiromašenom stanovništvu u vidu ponovnog uvođenja TV takse, povećanje akcize na gorivo, unapred određenog povećanja električne energije, nastavila se predlogom Ministarstva rada za smanjivanjem budžetskih izdvajanja za porodilje i pooštrenim uslovima za dobijanje dečjeg dodatka, ali ni to nije dovoljno.

Najnovijim predlogom Zakona o platama ministar finansija Dušan Vujović je iskazao nameru da u potpunosti ukine minuli rad, iako je taj iznos upošljenicima već jednom umanjio po tom osnovu,  kao i da smanji visinu nadoknade radnicima kada se oni nalaze na bolovanju ili na godišnjem odmoru. To što su ta prava zakonom o radu i drugim zakonima već propisana, za minstra nije važno.

On i Vlada imaju jednostavnu poruku “Lekari,  ako vam se ne sviđa nađite drugu državu”, mada se ova poruka  odnosi i na sve druge upošljenike, a bogme i na sve ostale građane.

Socijaldemokratska stranka  poziva sve građane da ovu Vladu na narednim izborima smene s vlasti, jer je bolje za sve nas da ih smenimo, nego da se svi iz Srbije selimo.

I naravno, grad Leskovac zaslužuje nekorumpirane, sposobne I stručne ljude na svom čelu.

 

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
gruba slika i pamet jačeg
gruba slika i pamet jačeg
8 godine pre

I ja da pogledam drugačijim pogledom. Noge, ispod astala, zanimljivo.Takodje zanimljiva je samo jedna žena. Muška politika u Leskovcu, a sve kao džentlemeni, pa nema šovinista, pa glas demokratije, pa muškarci cene dame, i žene,sestre i ćerke i unuke. A oni nogiraju sve pred sobom, nijedan ne ostavlja prostor za ženu u politici. Grubijani, psovačkim jezikom eliminišu kulturu, reč, poruku, pozitivu. Ovaj grad je ružan sa muškarcima, shvatite to. Bez žena je nesnošljiv. Pogledajte sliku. Ona govori više od 1000 reči.

Garagan
Garagan
8 godine pre

Е баш сте га уболи. Од свих догађаја данас за вас је ово главни. Споредни а главни. Доњи а горњи. И онда трубе трубадури притисак на медије. Ма иди бегај