SDS: PITANjA KOJA SU OSTALA BEZ ODGOVORA

LESKOVAC

SDS  je u prethodnom periodu u Skupštini grada, na konferencijama za štampu i saopštenjima postavila vladajućoj koaliciji i gradonačelniku više pitanja, na koja  još niko  nije odgovorio, saopštio je Gradski odbor  Socijaldemokratske stranke u Leskovcu.

” Postavljena  pitanja  su pobudila veliko  interesovanje građana Leskovca, koji traže adekvatne odgovore, i naša obaveza je da ih ponovo postavimo, a sami građani neka zaključe koliki je stepen korupcije u gradu.

Zašto nisu sprovedena rešenja građevinske inspekcije o zabrani daljeg izvođenja radova i o rušenju na lokaciji poznatoj kao „Bagat“, i ko je dozvolio da se radovi nastave?

Ko je iz SNS i Nacionalne službe za zapošljavanje uzimao novac za zapošljavanje u kompaniji „Jura“?

Zašto se nezakonito poklanja zemljište u zelenoj zoni  vrednosti 250.000 eura izmišljenom investitoru koji raspolaže kapitalom od 80 eura?

Ko je kriv za pad plafona u Osnovnoj školi u Vučju i zašto isti izvođač izvodi i dalje radove širom Leskovca?

Umesto ispraznih govora i saopštenja o borbi protiv korupcije,  dajte odgovore na konkretna pitanja,.

Iskustvo iz  krivičnih postupaka ne sme da  bude kvalitet na osnovu kojeg se dele državne i lokalne lokalne funkcije u Leskovcu.

Grad Leskovac zaslužuje nekorumpirane, sposobne i stručne ljude na svom čelu”, navodi se u ovom saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Drug Crni
Drug Crni
8 godine pre

Ko će pa vama preletačima da odgovara. Odgovorite vi nama što ste prešli iz DS-a u LDP, pa onda iz LDP*a u Novu Demokratsku Stranku ili kako se već zovete sada.