SDS: NEKOREKTNA PREDIZBORNA KAMPANJA U MEDVEDJI

MEDVEDJA

Socijaldemokratska stranka je  danas ukazala na nekorektnu predizbornu kampanju za vanredne lokalne izbore u Medvedji.

Ta stranka je saopštila da je “SNS je najpre  preuzeo opštinsku vlast putem imenovanja Privremenog organa od strane Vlade Republike Srbije, iako su imali samo 427 glasova ili 8% glasova na izborima 2012. godine, a zatim je Privremeni organ , ne poštujući presudu Upravnog suda,  imenovao svoju izbornu komisiju, tako da je očigledna namera osvajanja lokalne vlasti po svaku cenu”.

Privremeni organ je odmah na sva rukovodeća mesta doveo ljude sa članskom kartom SNS-a, a svi drugi upošljenici su izloženi svakodnevnim pretnjama da će dobiti otkaze ukoliko ne glasaju za koaliciju SNS-SPS-PUPS, navodi se u saopštenu I dodaje da “to isto važi i za policiju, prosvetu i sve druge upošljenike u organima republičke vlasti”.

Kako su svesni da ni to nije dovoljno za osvajanje vlasti, kao šlag na naprednjačku tortu dolaze nabildovani, kratko ošišani, građanima Medveđe nepoznati aktivisti u majicama SNS-a i SPS-a, koji idu od vrata do vrata, od sela do sela, od brda do brda, sa pretećim pitanjem za koga će glasati, uz traženje matičnog broja i broja lične karte, upozorava ta stranka I ocenjuje da je to “pravi primer Vučićeve demokratije u praksi”.

SDS u Medvedji  učestvuje na izborima sa svojim članovima i poverenikom Goranom Ivanovićem na listi Grupe Građana „Gornja Jablanica“.

 

Ova stranka poziva sve gradjane da “ aktivnim građanskim stavom kritikuju ovakav vid predizborne nekorektnosti”  i podrže GG“ Gornja Jablanica“ “sa uverenjem da će nakon izbora biti moguće formiranje lokalne vlasti bez SNS-a i SPS-a”.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare