SDS : A KO JE UZIMAO PARE ZA ZAPOŠLJAVANJA U JURI?

LESKOVAC
Vladajuća koalicija i gradonačelnik Cvetanović, ne samo da nisu doveli nijednog novog investitora u Leskovac, već će svojim delovanjem i ponašanjem oterati i one koje je predsednik Boris Tadić ubedio da dođu u Leskovac, saopštio je danas Gradski odbor Socijaldemokratske stranke (SDS)  Leskovac  .

 

“Smatramo skandaloznom izjavu gradonačelnika i direktora NSZ, inače visokih funkcionera SNS-a, da je za kupovanje radnih mesta isključivo kriv menadžment fabrike „Jura“, iako je svima poznato da je zapošljavanje u „Juri“ vršeno tako što je spisak kandidata za posao pravila NSZ, zatim je spisak direktor nosio na odobrenje u SNS-u i lokalnu samoupravu, a tek potom su izabrani kandidati išli na razgovor u „Juri“. Na tom putu zainteresovanim radnicima je došapnuto da nije dovoljna članska karta SNS-a, već i da mora da se plati”, navodi se u saopštenju SDS.

 

 

“Umesto da suzbije i iskoreni korupciju, kako je obećavala SNS, ona je uspela da korupciji da novi zamah, tako da, osim u državnim organima, kupovinu radnih mesta i partijsko zapošljavanje uvede i u privatne strane kompanije. Dokaz za to je i lista korumpiranih država sveta, gde je Srbija 2012.godine bila na 39. mestu, a danas, posle tri godine vlasti SNS-a, se nalazi na 78. Mestu.

 

Strani investitori traže vladavinu prava, nekorumpirane i kompetentne državne institucije, nezavisno pravosuđe, a ne optužbe za reketiranje, kupovinu radnih mesta. Samo nam nedostaje da nam SNS objasni ko su „strani špijuni, domaći izdajnici i strani plaćenici“.

 

Grad Leskovac zaslužuje nekorumpirane, sposobne i stručne ljude na svom čelu”, saopštava SDS.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
agent
agent
8 godine pre

po drugi put za sedam dana.uhvaceni u kradji. Nisu dali odgovore za bagat, za zelenu zonu, za apoteku i bolnicu, sada za juru…. ima toga mnogo, ali mup sve drzi u fioci dok su na vlasti, ali kad padnu, bice “politickog progona”, mada gradjani od toga nemaju vajde