SDP: Ko je ubio Olivera Ivanovića?

KOSOVSKA MITROVICA

Šest meseci je prošlo od mučkog ubistva Olivera Ivanovića a mi njegovi saradnici, članovi porodice i iskreni prijatelji ne dobismo nikakvu informaciju vezanu za ubistvo, saopštila je danas Gradjanska inicijativa “Srbija, demokratija, pravda” (GI SDP) čiji je Ivanović bio lider.

“Navodno svi nešto rade i tužilaštvo u  Beogradu i tužilaštvo u Prištini, kažu saslušan je veliki broj svedoka ali ni jedan detalj  nam nije poznat. Da ih podsetimo prošlo je šest meseci a stvara se utisak da se ne pomeramo od početka.

Poslednja informacija je bila da su istražni organi Beograda i istražni organi Prištine imali sastanak ali ni o tome nema detalja u javnosti, ostaje da verujemo da su razmenili sve potrebe informacije i potrebnu dokumentaciju vezanu za istragu i možda će konačno pronaći ubicu Olivera Ivanovića.

GI SDP ponovo podseća i vlasti u Beogradu i vlasti u Prištini a i medjunarodnu zajednicu da imaju odgovornost za ubistvo najpoznatijeg lidera Srba sa Kosova i Metohije i oca petoro dece. Nama ostaje da se borimo za sve ono što se zalagao tj. prvenstveno za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.

Danas 16 jula u tišini zapalićemo svece na mesto gde je mučki ubijen a i dalje nastavljati sa pitanjem KO JE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA sve dok ne dobijemo odgovor”, navodi se u saopštenju ove stranke.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare