Scan car- Niš kao primer dobre prakse

NIŠ

„Nakon konferencije PARkon, koja je održana u decembru mesecu, kolege iz zemlje i regiona se često javljaju našem preduzeću u želji da se što bolje upoznaju sa sistemom elektronske kontrole naplate parkiranja koji u Nišu funkcioniše od jula 2022. godine. Pre nego smo ugostili kolege iz Novog Pazara naši gosti su bile i kolege iz Zrenjanina. Imali su priliku da se ne samo kroz video prezentaciju upoznaju sa benefitima koje je za grad u domenu parkiranja donelo uvođenje ovog sistema, već i da posete naš servisni centar i u praksi vide kako funkcioniše i taj softverski deo sistema, na koji način se selektuje i obrađuje materijal, porazgovaraju sa zaposlenima na tim poslovima, čuju utiske naših radnika i komunalnih milicionera kao posade u vozilu sa pomenutim sistemom“, kažu u JKP „Parking servis“.

                                 Pohvale za uvođenje ovog sistema potvrdio je i rezultat ankete koja je sprovedena krajem prošle godine.

                            „I kroz anketiranje koje smo sproveli u decembru prošle godine dobili smo dosta sugestija i pohvala na račun uvođenja sistema Scan car, i veliki deo komentara bio je vezan i za deo sistema koji se tiče nepropisnog parkiranja i domena Komunalne milicije, te smo mogli da prezentujemo i utiske korisnika parkiranja ali i fotografije s prikazom pre i posle uvođenja sistema, i one koje smo sami napravili na terenu, ali i one koje su nam stizale od korisnika“, dodaju u JKP „Parking servis“.

                             Iz ovog preduzeća dodaju da će rado odeliti svoja iskustva sa kolegama iz drugih gradova  koji žele da prate inovacije i trendove koji doprinose komunalnom redu iz oblasti saobraćaja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare