Savić: Nastavak saradnje sa SNS-om

LESKOVAC

Na konferenciji za medije Socijaldemokratske partije Srbije Gordana Savić podseća da ova stranka na izbore izlazi u okviru koalicije sa SNS-om na listi „Aleksadnar Vučić – Leskovac ne sme da stane“ u lokalu i „Aleksadnar Vučić – Srbija ne sme da stane“ na republičkim izborima.

„Ovo je nastavak saradnje iz prethodnog perioda koji je rezultirao značajnim uspesima naše koalicije, posebno u okvirima razvoja, infrastrukture, privlačenja stranih investicija, poboljšanja životnog standarda i socijalne sigurnosti građana. Tokom kampanje obišli smo pored grada i najudaljenija naselja i sela, razgovarajući sa građanima o njihovim problemima,. potrebama i očekivanjima. Grad Leskovac je godinama unazad odvajao značajna sredstva za razvoj infrastrukture, primarne i sekundarne zaštite, obrazovanja, sporta i kulture, a velika pažnja je posvećena i poboljšanju socijalnog položaja građana.“

Savićeva je rekla i da je proteklih desetak godina Ustanova za odrasle i starije Leskovac dobila od Agencije za uprvljanje javnim ulaganjima 62 miliona dinara za adaptaciju, a od resornog ministarstva sredstva za kupovinu opreme za kuhinju, vešeraj, kotlarnicu i zdravstvo, te da lokalna samouprava materijalno učestvuje u radu Kluba za Odrasla i stara lica, kao i pomoć u kući. Pomenula je i Istorijski arhiv, koji, po njoj, ima značajno mesto u kulturnom životu leskovačke sredine. i u koji je uloženo 14,5 miliona dinara za adaptiranje matične zgrade, a da je ova ustanova dobijala i nagrade za svoj dosadašnji rad.

„Trudimo se da svojim kvalitetom, radom i zalaganjem budemo prepoznatljivi i damo puni doprinos što ubedljivijoj pobedi naše koalicione liste.“ (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djura Leskovac
Djura Leskovac
5 meseca pre

Poštovana redakcijo

Molim vas, ubuduće malo pažljivije sa naslovima! U mal’ se ne zagrcnuh.

Kad u Leskovcu u političkom kontekstu pomenete prezime “Savić”, svako iole informisan najpre pomisli na gospodina Dragana. Aman, ko se zubarke seća još?