Savez za Srbiju Trgovište: Ko plaća sedam autobusa za miting u Beogradu

TRGOVIŠTE


Savez Za Srbiju-Savez Za Trgovište zahteva od rukovodstva te opštine da “izveste javnost ko i od čijih para će finansirati sedam autobusa sa sendvičima za putovanje do Beograda”.

“Obaveštavamo sve građane i zaposlene u javnim ustanovama da, ako budu imali pritiska i prisile povodim odlaska na miting u Beograd, mogu da nam se obrate za pravnu pomoć. Savez Za Srbiju će pružiti svima pravnu pomoć ,ukoliko to građani od nas traže,” saopštio je večeras ovaj Savez.

” Osuđujemo takođe prisilu prema radnicima Simpa u Radovnici, koji su u teškom položaju, koji i dalje rade bez plate i ako su imali razna obećanja nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića”, dodaje se u saopštenju.


Ovaj Savez pozica sve građane Trgovišta “da pokažu društvenu i moralnu odgovornost i ostanu na svojim radnim mestima, da ne budu predmet ponižavanja u Srbije i budu pristalice čoveka koju svakim danom i na svakom koraku krši Ustav Republike Srbije”, navodi se u saopštenju .


Savez Za Srbiju-Savez za Trgovište ocenjuje da ” se samim mitingom pravi farsa i izaziva negativni efekat u društvu” kao i da “miting diprinosi stvaranju velikih troškova rada i njegove organizacije koje ponajviše košta sve grđane Srbije”.
“U petak u Trgovištu zaposleni u opštinskoj upravi i svim javnim ustanovama neće biti na svom radnom mestu zbog čega će trpeti svi građani” , upozorava Savez za Srbiju – Savez Za Trgovište

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x