Satovi za hrabrost i požrtvovanost

NIŠ

Lekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, dr Maja Knežević i dr Dragomir Ilić, pripadnici Policijske uprave, policajac  Miloš Milošević, i Maja Miladinović,službenik Odeljenja upravnih poslova, pripadnici Žandarmerije Niš Nenad Gocev, vodnik policije prve klase i Jovan Marković, pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Niš, Nenad Ristić, komandant vatrogasno-spasilačkog voda i Siniša Peranović, komandant vatrogasno-spasilačkog tehničkog odeljenja danas su u Gradskoj kući na tradicionalnom novogodišnjem prijemu za pripadnike PU Niš  nagrađeni od gradonačelnika Niša Darka Bulatovića.

Gradonačelnik je uručio  nagrade  i pripadnicima specijalnih službi čiji pripadnici imaju zadatak da brinu o građanima Niša, o njihovoj sigurnosti i nezbednosti. Njihov zadatak je da uvek budu tamo gde je najteže i najpotrebnije, a u tome se ogleda i njihova hrabrost i njihova požrtvovanost- rečeno je danas prilikom svečanost u Gradskoj kući. Nagrađeni su i radnici JKP „Mediana“ Zvezdan Jovanović, vozač zimske službe, Dragan Stević,vozač u odvozu i Nenad Ibrić, mašinsita u zelenilu.

„Ovo nisu samo nagrade za najbolje već i za one koji su bili najhrabri tokom cele godine i one koji su najpožrtvovaniji, čiji su poslovi teški i opasni, a usmereni su ka bezbednosti naših sugrađana . Ove nagrade su skroman izraz poštovanja i to su nagrade svih građana Niša. Očekujemo da sledeće godine sve ove kapacitete podignemo na veći nivo i finansijski sve ove službe podržimo jer bez toga teško da može značajnije da se obezbedi bilo koji sistem, pa i sistem bezbednosti“,kazao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Jedan od dobitnika nagrade je Dragan Stević koji radi u JKP „Mediana“.

„Ovo mi je prva nagrada za ovih 28 godina rada i trudiću se da je opravdam i da još bolje radim“, kaže Stević.

Dr Dragomir Ilić lekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Niš kaže da je svaka nagrada samo podstrek da se da još više i radi još bolje.

„ Verujem da će posle nas doći i još bolji i još uspešniji mladi ljudi jer grad napreduje i stvara sve uslove za bolji rad“, rekao je dr Dragomir Ilić.

Odluku o tome ko će dobiti nagradu donelo je Radno telo grada Niša, ali predlozi su stigli od institucija u kojima nagrađeni rade.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare