Sastanak Stalne radne grupe i trening za bezbednost novinara u Vranju 20. februara

VRANJE

Sastanak Stalne radne grupe (SRG) za bezbednost novinara i trening za unapređenje njihove bezbednosti biće održani u Vranju 20. februara ove godine, obavestila je i pozvala medije Marija Kozomara, koordinatorka Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM).
Pomenute aktivnosti SRG i trening biće održani u okviru projekta ANEM-a „Sistem prevencije i zaštite novinara” koji podržavaju Evropska komisija i medijsko odeljenje misije OEBS u Srbiji.
Na sastanku Stalne radne grupe za bezbednost novinara glavna tema biće bezbednost novinara u Pčinjskom okrugu i slučajevi ugrožavanja njihove bezbednosti u svih sedam opština, Bosilegradu, Bujanovcu, Vranju, Vladičinom Hanu, Surdulici, Preševu i Trgovištu.
Trening za unapređenje bezbednosti novinara vodiće iskusni novinar i urednik Branko Čečen, a nakon treninga uslediće sastanak Stalne radne grupe.
Sastanak SRG i trening biće održani u hotelu Ponte Bianco u Vranju sa početkom u 10 sati.
Mediji i novinari koji žele da učestvuju na sastanku SRG i treningu za bezbednost novinara prijave treba da pošalju najkasnije do 16. februara na E-mail adresu anem@anem.org.rs.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare