Sastanak Međuresorne radne grupe za razvoj jugozapadne Srbije održan u Leskovcu

LESKOVAC

U Leskovcu je danas održan sastanak Međuresorne radne grupe za razvoj jugozapadne Srbije, objavljen o je na sajtu grada Leskovca.

Sastankom je predsedavao državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva,saobraćaja i infrastrukture Dragan Stevanović sa specijalnim savetnikom predsednice Vlade Republike Srbije Majom Bojović. Sastanku su prisustvovali predstavnici grada Leskovca, načelnik Gradske uprave Miloš Cvetanović, članovi Gradskog veća Žarko Bogatinović i Zoran Branković, direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić, predsednici opština Crna Trava Slavoljub Blagojević, Lebane Ivan Bogdanović, Bojnik Nenad Nenadović, Medveđa Dragan Kulić, gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović, predsednik opštine Kuršumlija Vojimir Čarapić i načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić, navodi se u objavi.

Na sastanku su razmatrani statusi projekata odobrenih za sufinansiranje od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture a usaradnji sa Vladom Republike Srbije, kao i mogućnost proširenja sastava Međuresorne radne grupe nakon uspešne realizacije započetih projekata, navodi se u objavi.

“Nakon završenog sastanka, predstavnici lokalne samouprave grada Leskovca i kabineta predsednice Vlade RS obišli su novoizgrađeni put ka brdu Hisar kao i mobilijar na vrhu, gde su razmatrane mogućnosti za dalje unapređenje brda Hisar kao i celokupnog grada”, navodi se u saopštenje. (kraj) GS/ LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare