SAOPŠTENJE JOVANOVIĆA I ODBORNIKA

LESKOVAC
Zbog učestalih političkih špekulacija i iznošenja neistina o statusu odborničke grupe i izabranih lica od strane Skupštine grada sa liste Jedinstvene Srbije izdajemo saopštenje kojim zvanično definišemo nastalu situaciju, navodi se u saopštenju prosledjenom medijima, koje potpisuje dr Dragan Jovanović.
“Odbornici odborničke grupe Jedinstvene Srbije i sva izabrana lica od strane Skupštine grada istupili su iz članstva JS zbog grubog kršenja Statuta i Programa stranke, od strane sadašnjeg nelegalno izabranog predsednika Gradskog odbora i pojedinaca koji su interesno povezani s njim.
Odbornička grupa i izabrana lica na čelu sa zamenikom gradonačelnika i podpredsednikom JS jasno su Predsedništvu stranke ukazali na nemoralna i nezakonita ponašanja pojedinaca unutar Gradskog odbora, o čemu se uostalom i vodi istražni krivični postupak pred nadležnim tužilaštvom.
Kako nismo dobili adekvatnu podršku da se takvo ponašanje osudi i prekine imali smo dve mogućnosti: da amnestiramo nosioce takvog ponašanja i zažmurimo kao da se ništa nije desilo radi partijskog mira ili da se ogradimo od takvog ponašanja i javno stavimo do znanja da sa takvim rabotama nemamo ništa zajedničko.
Odabrali smo drugo rešenje, i o tome obavestili članstvo a ovom prilikom i građane Leskovca. Za ovakvo opredeljenje dobili smo podršku većine mesnih odbora i članova koji su podržali našu odluku i napustili JS.
Naša je odluka i da ne pristupamo nekoj o političkih partija i da formiramo grupu građana koja će politički delovati na programskim opredeljenjima za koje su nam dali podršku građani na zadnjim lokalnim izborima.
O svemu što radimo i planiramo da radimo blagovremeno i otvoreno ćemo Vas obavestiti”, dodaje se u saopštenju koje u integralnoj verziji prenosimo.

 

 

Neka Vaš komentar bude prvi na "SAOPŠTENJE JOVANOVIĆA I ODBORNIKA"

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*