Saopštena imena dobitnika priznanja povodom Dana grada

VRANJE

Ovogodišnji dobitnik Specijalnog javnog priznanja „31. januar“, je Dragan Stanković, penzionisani glumac vranjskog pozorišta. On je dobitnik diplome i novčanog iznosa od 100.000 dinara.

„Javno priznanje 31. januar“, u vidu diplome dodeljeno je Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ u Vranju, zbog izuzetnih rezultata u oblasti vaspitnoj-obrazovne delatnosti, uspehu učenika, vanrazrednoj aktivnosti, osavremenjavanju procesa nastave i drugih aktivnosti na planu unapređenja vaspitno-obrzovne delatnosti, kao i rezultata u oblasti kulture i novih kulturnih sadržaja.

Dobitnik je i Akademija tehničko-vaspitačkih strukovnih studija – Odsek u Vranju, zbog izuzetnih rezultata u vaspitnoj-obrazovnoj deltnosti, uspehu učenika, osavremenjavanju procesa nastave i drugih aktivnosti na planu unapređenja vaspitno-obrazovne delatnosti.

Među nagrađenima je i preduzeću „Millennium team”, zbog izrade i uspešne realizacije razvojnih projekata, privlačenja investicija, organizovanog delovanja na obrazovanju i usavršavanju radnika i natprosečanog trenda rasta proizvodnje i usluga.

Javno priznanje ,,31. januar“, u vidu diplome i novčanog iznosa od 50.000 dinara, dodeljno je Miomiru Dejanoviću, Mi – Dej, učitelju OŠ  „Svetozar Marković“ u Vranju, za izuzetne rezultate u vaspitno-obrazovnoj delatnosti, uspehu učenika, vanrazrednoj aktivnosti, osavremenjavanju procesa nastave i drugih aktivnosti na planu unapređenja vaspitno-obrazovne delatnosti, Aleksandri Savić iz Vranja, nastavnici muzičke škole „Stevan Mokranjac“, za izuzetne rezultate u vaspitnoj – obrazovanoj delatnosti, rad sa decom i drugim aktivnostima na planu unapređenja vaspitno-obrazovane delatnosti i Hadži Slobodanu Bati Simiću, za izuzetne rezultate na planu očuvanja i zaštite kulturnih dobara i razvoja i unapređenja kulture grada.

Odluka o nagrađenima doneta je na današnjoj svečanoj sednici Skupštine grada, čime je zvanično i počelo obeležavanje 31. januara Dana grada.

Nagrade će biti uručene na sam dan proslave, dakle 31. januara. To je dan kada je Vranje, nakon 500 godina ropstva oslobođeno od Turaka.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare