Sajam zapošljavanja u Leskovcu, traži se oko 350 radnika

LESKOVAC

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje 35. sajam zapošljavanja, u sredu, 20. aprila 2020. godine, u 11.00 sati, u holu Kulturnog centra u Leskovcu, ul. Bulevar oslobođenja br.101.

Na prvom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja učešće je najavilo 15 poslodavaca iz olasti drvoprerađivačke, tekstilne i hemijske industrije, proizvodnje i prerade hrane, elektroindustrije, bankarskih usluga i ugostiteljstva. Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 350 lica različitih profila zanimanja: dipl.ekonomisti, menadžeri, pravnici, poljoprivredni, hemijski, saobraćajni i prehrambeni inženjeri, inženjeri tehničkih struka, šivači, stolari, tapetari, konobari, kuvari, mašinski mehaničari, električari, lica mašinske struke sa poznavanjem rada na CNC mašinama, operateri, magacioneri, pakeri, vozači, viljuškaristi, prodavci i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare