Sajam zapošljavanja kao šansa za posao

LESKOVAC

U holu Leskovačkog kulturnog centra održan je još jedan Sajam zapošljavanja, 31. po redu, na kome je desetak firmi pokušalo da dođe do novih radnika.

Direktor Nacinalne službe za zapošljavanje Leskovac Dejan Stanković u ime organizatora je preporučio svim nezaposlenim osobama da ne čekaju posao, nego da ga uporno traže, što je krilatica koju NSZ uprono apostofira.

Jedna od onih koji su uspeli da do posla dodju upravo preko ovog sajma je Jovana Radosavljević. Ona je poželela svima da nadju posao i dodala da je sajamm zapošljavanje jedan od načina da se to desi.

 

Sajam je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović  koji je rekao  je da organizacija ovakvog sajma veoma značajna, jer ovim put veliki broj zainteresovanih može da se upozna sa potencijalnim poslodavcima i dobije priliku da dobije posao.

„Nova radna mesta i zapošljavanja su jedan od prioriteta naše lokalne samouprave i ulažemo veliki trud da smanjimo nezaposlenost. Taj cilj je delimično i ostvaren, jer je u poslednjih pet godina broj nezaposlenih smanjen za preko 5000 ljudi. S tim trendom ćemo nastaviti dalje, jer u narednom periodu očekujemo da se otvori najmanje 3000 novih radnih mesta.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare