Sajam zapošljavanja 30. marta u Leskovcu

LESKOVAC

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje 37. sajam zapošljavanja, u četvrtak, 30. marta 2023. godine, u 11.00 sati, u sportskoj hali „Partizan“ u Leskovcu, ul.Pana Đukića bb, saopšteno je iz leskovačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ).

Na prvom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja učešće je najavilo više od 30 poslodavaca iz oblasti drvoprerađivačke, tekstilne i industrije građevinskog materijala, proizvodnje i prerade hrane, elektroindustrije, usluga osiguranja i trgovine, navode iz NSZ i dodaju da su iskazane potrebe za zapošljavanje više od 450 osoba različitih profila zanimanja: diplomirani ekonomisti, menadžeri, pravnici, inženjeri tehničkih struka, inženjeri metalurgije, šivači, stolari, tapetari, pekari, kuvari, konobari, recepcioneri, monteri nameštaja, mašinski mehaničari, bravari, livci, električari, operateri, magacioneri, pakeri, vozači, viljuškaristi, prodavci, kasiri, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim javnim pozivima i konkursima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV), obajšnjen o je u najavi iz N SZ i precizirano da će sajam otvoriti gradonačelnik Leskovca. (kraj) LJS.SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare