Rusi u leskovačkoj bolnici

LESKOVAC

Delegacija vojnih lekara iz Ruske Federacije boraviće mesec dana u Srbiji dobili pravu sliku o situaciji u srpskim zdravstvenim ustanovama širom i načinu organizacije u cilju što efikasnijeg suzbijanja širenja zarazne bolesti KOVID-19.


Ova delegacija je obilšla leskovačku Opštu bolnicu i Dom zdravlja.

Cilj ove posete je i da se nakon analize donese odluka o tome na koji način Ruska Federacija može da pomogne državi Srbiji i njenom stanovništvu u skladu sa svojim mogućnostima.

Pomoć bi se sastojala u dezinfekciji zdravstvenih ustanova, snabdevanju medicinskom i zaštitnom opremom, kao i potrebnom tehnikom.

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Moma
Moma
6 Aprila, 2020 10:09 pm

Bravo za Rusiju!
Dzabe ste se kleli u Evropsku uniju, Rusi i Kinezi su nam pravi prijatelji

Henri Kisindzer
Henri Kisindzer
6 Aprila, 2020 6:56 pm

,,Jednom kada stado prihvati obaveznu prinudnu vakcinaciju, igra je zavrsena! Tada ce prihvatiti bilo sta- prinudnu donaciju krvi ili organa- za ,,opstu dobrobit”. Kontrolisite um ovaca i kontrolisacete celo stado. Proizvodjaci vakcina ce zaradjivati milijarde, a mnogi od vas u ovoj prostoriji su investitori. To je ogromna pobeda! Razredicemo stado, a pri tome ce nam oni sami platiti usluge istreblhenja. A sada, sta je za rucak, ha?”

Govor dr Henri Kisindzera ispred SZO, Vece za eugeniku, 25.februar2009.god.

Mika
Mika
6 Aprila, 2020 8:08 pm

Pa mi u Leskovcu imamo, srećom, lekare na svim važnim funkcijama. Šta će nam pomoć od Rusa kad su naši mlogo pametni, sve si znajev, sami si idev doma.
A ovaj komentar me plaši. Pripremaju nas za nešto što će biti mnogo gore, po mom osećaju. Godinama unazad se radi na ovome, preko različitih gripova, …
Čini mi se da su sada dočekali priliku da finalizuju svoje namere.

sta li se dogadja izvan srbije sada
sta li se dogadja izvan srbije sada
6 Aprila, 2020 8:35 pm
Reply to  Mika

Bilo bi dobro, posto sem zaraze, nema desavanja, da novinari ispronadju ovakve citate, da oslusnu sta se trenutno desava na svetskoj politickoj sceni direktno vezano za koronu, da prenesu razmisljanja svetskih novinara, vesti o svetskim politicarima. Kazu da Tramp, Putin i brat iz Kine saradjuju protiv finansijskih mocnika koji su se zaigrali. Znam da smo mi sitni, ali niko ne brani novinaru da prenosi sta se spolja desava, da i mi mucenici sto ne mozemo van cujemo, oslusnemo, steknemo siru sliku problema, da spoznamo sami sa sobom, a na osnovu svetskih novosti o cemu je rec. Da mi ne tumaci ko kako oce sa svoj ogranicen mozak u Srbiju.A vakcina, bice vakcina, a korona ce da mutira u koronu 21 tako redom. Kad na kolena sruse siromasne drzave kupovace granice za sitne pare, da ljudi prezive ekonomsku krizu u koju ce da zapadnu, cim prodje ovaj nerad zbog korone. Bice pomoci, ali uz uslov da se granice malo promene.

Проститутки Бишкека
4
0
Ostavite komentar.x
()
x