Rukovodstvo vranjskog SNS obilazilo radove koji se finansiraju od novca građana

VRANJE

Rukovodstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju i danas je obilazilo radove na terotoriji tog grada koji se finansiraju od novca svih građana.

Stranački funkcioneri su obišli radove na vranjskom pozorištu i obećali da će oni, najzad, biti završeni do kraja ove godine.

Predsednik Gradskog odborra SNS Slaviša Bulatović smatra da će završetak zgrade pozorišta obeležiti prvi mandat gradonačelnika i lokalne vlasti i dodao da je to “samo jedan u nizu primera da država misli na jug Srbije ” te da je “pomoć koja stiže od Vlade Republike Srbije i resornih ministarstava daleko veća nego što je to bilo ranijih godina”.

„ Vlada Republike je u nama prepoznala odgovornost i to je ono na čemu smo mi oduvek insistrirali. Siguran sam da će građani u našem radu i ubuduće prepoznati našu borbu , naš trud i rad i odgovornost”, smatra Bulatović.

U izgradnju zgrade vranskog pozorišta uloženo je 350 miliona dinara a Bulatović kaže da je 170 miliona dinara izdvojila Vlada Republike Srbije i dodaje da su “zahvalni predsedniku Aleksandru Vučiću i kompletnoj Vladi”.

Radost što će dobiti , kako je rekao “jedno od najsavremenijih pozorišta” koje će imati i rotacionu scenu , izrazio je i direktoru pozorišta Nenad jović.

Rukovodstvo SNS je najavilo da će u novoj zgradi pozorišta biti otvorena i bisokopska sala.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare