Rukovodstvo grada se oglasilo povodom privođenja zaposlene radnice u Gradskoj upravi 

VRANJE

Saopštenje koje je izdato povodom privođenja zaposlene M.M. iz Gradske uprave Vranje i izjava u pojedinim medijama objavljeno je na Gradskom sajtu. 

„Gradsko rukovodstvo se do sada nije oglašavalo povodom brojnih tekstova i natpisa u medijima o ovom slučaju, jer istragu vode nadležni pravosudni organi. Ono što je Gradska uprava uradila, jeste da je protiv imenovane službenice pokrenula disciplinski postupak zbog povrede radne dužnosti, koja se ne odnosi na falsifikovanje isprave, a o čemu su već uveliko plasirane tvrdnje u medijima od strane ćerke vlasnika parcele. U disciplinskom postupku utvrđena je povreda radne obaveze i izrečena disciplinska mera. Niko iz rukovodstva grada nije u svojim izjavama iznosio tvrdnje da u postupcima zaposlene postoje elementi krivičnog dela i njena krivična odgovornost, jer ona u ovom trenutku nije utvrđena, niti je to u nadležnosti lokalne samouprave. Gradsko rukovodstvo se ograđuje od izjava ovakvog tipa i na ovu temu se neće više oglašavati, jer je o tom događaju MUP Srbije kao jedini nadležan, izdao zvanično saopštenje“. 

Podsećamo privedena M. M. se pominje u slučaju falsifikovanja potpisa na dokumentu koji je omogućio porodici narodnog poslanika  

SNS Slaviše Bulatovića da otkupi deo školskog dvorišta u Vranjskoj Banji, koje je u vlasništvu grada Vranja i započne izgrdnju stambenog objekta. I to se sve dešavalo kako tvrdi ćerka čoveka čiji je potpis falsifikovan u vreme kada je njen otac bio na lečenju u Beogradu. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare