“Roštiljijadi” druga nagrada na konkursu “Turistički cvet”

LESKOVAC

Turistička organizacija Srbije je obeležavajući jubilej 25 godina postojanja u Klubu poslanika u Beogradu organizovala svečanu dodelu najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“. Ceremoniji dodele nagrade prisustvovao je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, kao i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

U kategoriji najbolja turistička manifestacija, leskovačka “Roštiljijada” je ušla u uži izbor i zauzela drugo mesto. Ovo priznanje, kako kažu u TOL-u, je dodatni motiv i podstrek za još uporniji rad Turističke organizacije grada Leskovca, usmeren na razvoj i promociju turističkih potencijala sa posebnim osvrtom na najveći i najposećeniji festival roštilja u ovom delu Evrope, “Roštiljijadu”.

Na konkurs za “Turistički cvet” je stiglo 78 prijava, a od ove godine u izboru najboljih je bila uključena i internet publika. Ova nagrada se dodeljuje svake godine za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima, u sledećim kategorijama: turistička organizacija; turistička manifestacija; receptivna turistička agencija; ugostiteljski objekat za smeštaj; organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare