Roleraši SK „Besna kobila“ vratili se sa brojnim medaljama

NIŠ

Takmičari Skijaškog kluba „Besna kobila“ iz Vranja ušestvovali su na prvoj ovogodišnjoj trci u slalomu na rolerima koja je organizovana u Nišu.

Zlatne medalje su osvojili Dušan Trajković u kategoriji dečaka do 10 godina, Emilija Arsić u kategoriji devojčica do 12 godina i Jovana Jovanović u kategoriji devojčica do 14 godina.

Zlatom se okitila i Mia Dedinac u kategoriji devojčica do 16 godina. Ona je ujedno imala i najbolje vreme na stazi, računajući sve kategorije i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, čime je dokazala da je apsolutno najbolja rolerašica.

U Vranje se sa zlatnom medaljom vratio i Andrej Stojanović u kategoriji dečaka do 16 godina.

Srebrne medalje osvojili su Lenka Stanković i Milica Mitić u kategoriji devojčica do 10 godina, odnosno do 14 godina.

Bronzani su bili Varvara Stošić u kategoriji devojčica do 6 godina i

Predrag Đorđević u kategoriji seniora.

Učestvovalo je preko 50 takmičara iz pet domaćih klubova.

Odličan domaćin trke bio je Sportski klub „Oxigen“ iz Niša.

„Veoma smo zadovoljni postignutim rezultatima i ovo je prava uvertira za međunarodne trke koja nas očekuje idućeg vikenda na Besnoj kobili. Do sada su se prijavili klubovi iz Poljske, Češke, Slovačke i Slovenije i svi domaći klubovi. Očekujemo oko 10 takmičara i biće ovo prilika da se naši sugrađani bliže upoznaju sa našim sportom i potencijalima koje nudi Besna kobila. Tehnički organizator trke na Besnoj kobili je naš skijaški klub, a domaćin TO Grada Vranja“, kaže Đorđe Dedinac iz SK „Besna kobila“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare