Roditelji učenika škole ,,Josif Kostić,, bez odgovora gde će im deca od septembra

LESKOVAC

Radovi na rekonstrukciji Osnovne škole ,,Josif Kostić,, u Leskovcu još uvek nisu završeni a roditeljima dece koja je pohadjaju niko ne želi da da odgovor kada će to biti.

Roditelji koji su se javljali JUGpressu kažu da im je direktor škole preneo da on to ne zna ali i da se ne brine mnogo ako svoju decu odluče da upišu u neku drugu školu jer ,, ima i drugih djaka,,

Jedan od roditelja uputio je i pismo JUGpressu koje objavljujemo.

,,Roditelj

sam deteta koje zavrsava IV razred u OS Josif Kostic. Školska godina je na kraju a nama se niko ne obraca niti nam daje informaciju gde ce nasa deca pohadjati dalje skolovanje. I do sadasnji uslovi nisu bili adekvatni.. Postoji predlog, koji kruzi medju roditeljima da se deca grupno ispisu i upisu u druge skole to jes da se ,,Josif ,,bojkotuje.

Roditelji i dalje ne znaju gdje će njihova deca da pohadjaju nastavu od septembra.

Niko ne govori kada će biti radovi u školi gotovi a zgrada u kojoj je bio Centar za ekonomiku domaćinstva , i u kojoj je deo učenika pohadjao nastavu, predaje se budućoj Akademiji visokih škola na korištenje.

U Kancelariji za javna ulaganja je JUGpressu rečeno da je za radove u školi ,,Josif Kostić,, pa i za njihov završetak, nadležan grad Leskovac .

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nina
Nina
4 godine pre

Deca koja su upisana u skolu Josif Kostic od septembra meseca neka idu u park u skolu! Lepo ce biti vreme, a vi roditelji cete uvek da budete nezadovoljni! Pozdrav!

AntiBot
AntiBot
4 godine pre

Suština cele priče je ovaj poslednji pasusu u tekstu “U Kancelariji za javna ulaganja je JUGpressu rečeno da je za radove u školi ,,Josif Kostić,, pa i za njihov završetak, nadležan grad Leskovac .”
Ovde je jasno rečeno ko je kriv i da je nesposoban tim u osmospratnici i nedorastao realizaciji ovako velikog posla.A i učenici i nastavnici kao i sam direktor snose najveću “kaznu” zbog nesposobnih gradskih stručnjaka, ali uprkos tome zaslužuju sve pohvale za rezultate koje postižu svuda gde se pojave od grada do Republike.

Djuka
Djuka
5 godine pre

U muzej. Velika zgrada. Ima mesta.

Prost čovek
Prost čovek
5 godine pre

Najurite profesora fizičkog, odnosno direktora koji je istorijski gledano najveći promašaj ove škole ….

Peca
Peca
5 godine pre

A možda se jedva čeka da se deca ispišu iz Josifa, pa se škola proglasi viškom, pa se sruši i plac (pro)da za izgradnju sambenog bloka?