RK”Meteor”: Za rodjendan turnir

LESKOVAC

Rukometni klub ”Meteor” , koji ove godine proslavlja dve decenije rada, narednog vikenda domaćin je Turnira rukometnih nada.Tradicionalno druženje najmladje generacije rukometaša i rukometašica, okupiće, kako je najavljeno 14 klubova iz Grčke, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Rukometne nade će se, u Leskovcu, na tradicionalnom druženju, okupiti 14 put, a sva je prilika da će,  u tri dana, kroz veliku i malu salu Sportskog centra ”Dubočica” proći oko 5oo dece, uzrasta od 8 do 15 godina.

–          U velikoj dvorani  biće odigrano 36, a u maloj 29 utakmica. Nadamo se i očekujemo da će to biti, pre svega jedno lepo druženje, jer se radi o klubovima sa kojima ”Meteor” godinama saradjuje. Turnir je pozivnog karaktera, ne naplaćujemo kotizaciju, jer smo i mi često njihovi gosti. Dolaze nam dva kluba iz Grčke: ”Aeropos” iz Edesse i HC ”Pilea” Solun, četiri ekipe iz Severne Makedonije: RK ”Alušovski” i RK ”Risovi” iz Skoplja, RK ”Mladost” iz Resena” i USK ”Astra sport”-Makedonska Kamenica. Od gostiju iz regiona, tu je i RK ”Jedinstvo” iz Brčkog. Najviše klubova je iz Srbije: RK ”Železničar” Indjija, ŽRK ”Morava” Vladičin Han, ŽRK ”Naisa” Niš, ”RK”Mladost” Niš, GRK ”Mladost” Vranje i, uz domaćina ”RK Meteor” tu je i RK ”Dubočica 54” , ističe osnivač i predsednik, Dragan Monja Mitrović.

Generalni pokrovitelj turnira je grad Leskovac, a spisak prijatelja revijalnog takmičenja, nikad duži: Autostop, LCD začini, Djak, DCP Hemigal, Planeta sport, Bahus, Dunav osiguranje, Selektra trade, Canona, Primanova, Bavka-turs, Snežana LB, Bagdala profesional, TerraSteel i Kanis.

Posebnu zahvalnost u pripremi i realizaciji Turnira rukometnih nada, ”Meteor” upućuje Rukometnom savezu Srbije i Rukometnom savezu Centralne Srbije, odnosno Gradskom rukometnom savezu i Zajednici sudija i kontrolora, koja  delegira službena lica i sudije, bez naknade.

Otvaranje je planirano za subotu u 14 sati, ali će deo utakmica biti odigran već u petak, a proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca, dodela pehara, medalja i ostalih priznanja, zakazano je za nedelju u 16 sati.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare