Rekonstrukcija od kružnog toka blizu Oraovice do Grdelice

LESKOVAC

Počela je rekonstrukcija prilaznog puta od kružnog toka u blizini Oraovice do samog ulaza u Grdelicu. Rok za završetak ovih radova iznosi 90 dana, i u tom periodu biće skinuta kocka sa kolovoza koja je stara šest decenija, postavljena nova asfatltna podloga u širini od šest metara, ali i izradu jednostranog trotoara za pešake koje će služiti I kao šetalište Grdeličana. Kako je rečeno ovom prilikom zbog radova će biti posečen drvored sa jedne strane kolovoza koji će biti zamenjen novim zadasdima. Deonica je duga 570 metara, a biće završena zahvaljujući Koroidorima Srbije koji će u nju uložiti 34 miliona dinara.

Kako je naglasio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na ovaj način znatno će biti unapređena bezbednost u saobraćaju i podsetio na činjenicu da je ova saobraćajnica predstavljala rizik za sve učesnike u saobraćaju.

„Koridori su u prethodnom periodu u Grdelici rehabilitovali ulicu Bore Pešića koja je duga oko 250 metara, a vrednost ovog posla iznosila je 36 miliona dinara. Ova firma već šest godina ulaže u grdelički kraj koji je sa izgradnjom Koriodora 10 dobio šansu sveukupnog razvoja.“

„Koridiori Srbije ovom i sličnim rekonstrukcijama pokazuju svoju društvenu orgovornost“ reči su šefa projekata u ovom preduzeću Leonida Vukovića.

„Osim rekonstrukcije ove saobračajnice sa pešačkom stazom Koriodori Srbije izgradiće i pešački most prema Graovu uz pribavljanje upotrebne dozvole od strane grada Leskovca.“

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Zoki Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Zoki
Gost
Zoki

Sve moj do mojega

Проститутки Бишкека