Razgovor sa građanima: Đorđe Stanković, narodni poslanik

NIŠ

Platforma „Moj poslanik“ pokreće novi serijal razgovora uživo, u kojima će građani imati prilike da direktno pitaju narodne poslanike i razgovaraju sa njima o svim važnim temama koje ih interesuju.

Nakon konstituisanja Skupštine i formiranje nove Vlade, pokrećemo razgovore sa poslanicima, a prvi sagovornik biće Đorđe Stanković iz Niša, narodni poslanik i potpredsednik Narodne stranke.

Događaj je zakazan za petak, 4. novembar od 12 sati u kafeu Labeerint u Nišu, Balkanska 2a.

Moj poslanik je program koji realizuje organizacija Proaktiv, sa ciljem da ukaže na to koliko je značajno da građani mogu direktno da komuniciraju sa izabranim narodnim poslanicima, koji su dužni da zastupaju interese građana, posebno ljudi iz lokalnih zajednica iz kojih dolaze. Kao sastavni deo aktivnosti osmišljeni su i razgovori sa poslanicima uživo, u neformalnoj atmosferi,  uz kafu i osveženje.

Đorđe Stanković je po struci arhitekta, pa će neke od centralnih tema razgovora biti arhitektura, infrastruktura, rekonstrukcija grada, kao i potencijalna rešenja za bolji Niš. Osim toga, građani će moći da direktno postavljaju pitanja narodnom poslanikom u vezi sa rešavanjem svih važnih pitanja koja se tiču njihove zajednice, a na koja po svojoj nadležnosti i dužnosti mogu da utiču i narodni poslanici.

Prisustvo razgovoru sa narodnim poslanikom je slobodno za sve zainteresovane građane. Iz organizacionih razloga, neophodna je prijava. Svoje ime i prezime, sa naznakom da želite da prisustvujete događaju, možete poslati na office@proaktiv.org.rs.

Ko je Đorđe Stanković?

Stanković je rođen i živi u Nišu, gde se školovao i završio osnovne i master studije na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu. Tokom studija bavio se omladinskom i studentskom politikom, a po završetku studija preselio se u Beograd gde je tri godine radio u jednoj nemačkoj firmi na poziciji koordinatora gradnje. Nakon toga, osnovao je svoju firmu u Nišu, koja se bavi nekretninama i projektovanjem. Potpredsednik je Narodne stranke i predsednik Gradskog odbora u Nišu. Nakon parlamentarnih izbora koji su održani aprila 2022. godine postao je narodni poslanik. Oženjen je i otac dvoje dece.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare