Rasprava o budžetu zakazana za 10. decembar, na sajtu grada nema ni nacrta budžeta ni obaveštenja

LESKOVAC

Iako je na kraju poslednje održane sednice Gradskog veća grada Leskovca (4.12.2019.) gradonačelnik Goran Cvetanović obavestio prisutne da će javna rasprava o Nacrtu budžeta za 2020. godinu biti održana 10.decembra ove godine na zvaničnom sajtu grada ni dva dana kasnije nema obaveštenja ni poziva gradjanima i gradjankama o tome.

Na sajtu grada nije objavljen ni dokument koji su usvojili članovi Gradskog veća a koji je, zapravo, osnova za javnu raspravu o gradskom budžetu za narednu godinu.

U odeljku BUDŽET poslednji objavljeni dokument je Uputstvo za izradu Nacrta budžeta za 2020. godinu.

Na sajtu grada postoji poseban odeljak PREDLOŽITE BUDŽET u koje je objavljen poziv gradjanima da svojim predlozima učestvuju u kreirawu najvažnijeg finansijskog dokumenta grada i obaveštenje da je rok za dostavljanje predloga bio 20.11.2019. godine.

U odeljku “Sednice Gradskog veća” poslednji objavljeni dokument je sa 119. sednice koja je održana 25. novembra 2019. godine.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
OPOZICIJA DA SE UOZBILJI Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
OPOZICIJA DA SE UOZBILJI
Gost
OPOZICIJA DA SE UOZBILJI

Opoziciji bi bilo bolje da udje u skupstinsku salu. Da propita gde ce se trositi novac poreskih obveznika. Da proceslja ko o tome odlucuje? Da li rukovodstvo u vd stanju? Zbog cega uopste i dalje mnogi i posle dve godie jesu u vd stanju? Zamerka EVROPSKE uNIJE JE BAS TA DA sRBIJOM RUKOVODE NEKVALIFIKOVANI, JE Ogroman procenat jeste u VD stanju. Zar oni odlucuju o potrebama gradjana? Dodju privremeno, ne ispunjavaju zakonske uslove da konkurisu trajno ili da ih postave trajno i takvi se pitaju za buducnost gradjana. A navodno imaju toliku podrsku, al nemaju kadrove za rukovodeca radna mesta.

Проститутки Бишкека