Raspisan konkurs za izbor najboljih u vranjskom sportu

VRANJE

Tradicionalni izbor najboljih u vranjskom sportu za 2017. godinu biće organizovan 29. januara.

Konkurs  je raspisan i biće otvoren do 13. januara 2018. godine. Do tog roka klubovi, društva, savezi, sportske organizacije, osnovne i srednje škole iz Vranja, potrebno je da dostave svoje predloge u pisanoj formi sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u 2017. godini, kratkom biografijom predloženih kandidata i zaslugama istaknutog sportiste u vranjskom sportu.

U kategoriji takmičarskog sporta predlozi se dostavljaju za izbor sportske nade, sportistkinje i sportiste, sportskog kolektiva i izbor laureata za životno delo u oblasti sporta.

U kategoriji školskog sporta predlozi se dostavljaju za izbor najboljih ekipa u osnovnim i srednjim školama u ženskoj i muškoj konkurenciji, kao i najboljeg pojedinca u istoj konkurenciji. Priznanja i nagrade biće dodeljene za angažovanje u rekreativnom sportu i masovnoj fizičkoj kulturi.

Biraće se sportsko iznenađenje godine, najbolji sportski radnik, sportski stručnjak i stručnjak u oblasti sporta u 2017. godini.

Konkursnu dokumentaciju za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2017. godinu potrebno je dostaviti na adresu, Sportski savez Grada Vranja, ul. Partizanska 17/a,  svakog radnog dana od 8 do 14 sati.

Organizatori ovog događaja su Grad Vranje, Sportski savez i Odeljenje  za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare