Raspisan konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture

VRANJE

Za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2020. godinu u gradskom budžetu Vranja je predviđeno 9 miliona i 250 hiljada dinara.

Gradsko veće danas je raspisloa konkurs čiji je cilj obezbeđivanje finansijskih uslova, kako bi se omogućila realizacija projekata koji doprinose negovanju i razvoju kulturne tradicije, stvaranju novih i savremenih vrednosti i afirmaciji stvaralaca, nosilaca i organizatora, odnosno razvoja sredine u celini.

Pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, kao i drugi subjekti u kulturi (samostalni umetnik, samostalni stručnjak u kulturi, samostalni izvođač kulturnih programa i samostalni saradnik u kulturi), osim ustanova kulture čiji je osnivač grad Vranje i koje se finansiraju iz budžeta grada Vranja.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objavljivanja konkursa u listu Srpski telegraf i na zvaničnom sajtu grada, zaključno sa 29. 1. 2020. godine.

Prijave na konkurs, uz prateću dokumentaciju, u tri primerka, treba podneti na sledeću adresu:

Grad Vranje Gradsko veće – sa naznakom Prijava na konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2020. godinu. Kralja Milana 1, 17500 Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare