Raspisan javni poziv za zamenu stolarije

VRANJE

Gradsko veće raspisalo je javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stanovima na teritoriji grada Vranja za 2021. godinu.

Pozivom su definisani uslovi prijave odnosno pravo učešća, obavezna dokumentacija, mesto i rok dostavljanja prijava, kriterijumi za izbor projekata, ocenjivanje, utvrđivanje liste i izbor krajnjih korisnika.

Za zamenu spoljnih prozora i vrata Grad Vranje i resorno ministarstvo opredeliće tri miliona dinara, a maksimalno učešće po prijavi je 80.000 dinara sa PDV-om, odnosno do 50 odsto ukupne vrednosti radova.

Za nabavku i instalaciju kotlova/peći na biomasu biće izdvojeno milion ipo dinara, a po projektu Grad Vranje i Ministarstvo rudarstva i energetike najviše će izdvojiti do 85.000 dinara sa PDV-om. Kada je reč o nabavci i instalaciji solarnih kolektora biće opredeljeno 399.600 dinara.

Zainteresovani građani mogu konkurisati isključivo za jednu meru, a rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja na zvaničnoj internet stranici i oglasnoj tabli grada Vranja.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare