Raspisan javni poziv za ostvarenje prava na omladinsku karticu

LESKOVAC

U prostorijama Omladinskog kluba održana je konferencija za medije povodom raspisivanje javnog poziva za ostvarenje prava na omladinsku karticu. Član Gradskog veća Stefan Kitanović pojašnjava da se radi o jedinstvenom projektu koji će omogućiti mladim Leskovčanima starim od 18-30 godina da ostvare razne beneficije u kulturnim i sportskim ustanovama.

„Imaoci ove kartice će moći da besplatno koriste usluge bazena u SRC „Dubočica“, osim u periodu od 1. juna do 1. septembra, s obzirom da je tada sezona i da bi problem bio kapacitet bazena. Omogućene su besplatne posete muzeju i 10% jeftiniju kupovinu suvenira iz programa Narodnog muzeja, i 20% za kupovinu publikacija. Biblioteka „Radoje Domanović“ je predvidela besplatno korišćenje interneta, štampe na 3D štampaču, obuku u programu za skeniranje, korišćenje elektronske učionice, kao i 50% jeftiniju godišnju članarinu. Narodno pozorište omogućilo je popust od 50% za predstave iz svoje produkcije. Leskovački kulturni centar nudi besplatne sadržaje iz svojih programa, kao i 10% popusta na likovnu, muzičku i školu glume, te 20% na cenu bioskopske karte u okviru LIFFE, kao i popust od 10% za cenu karte, usluga Omladinskog kluba Leskovačkog kulturnog centra (Digitalni kultrurni centar). Turistika organizacija Leskovac ponudila je prodaju suvenira po sniženoj ceni, kao i prodaju karata po sniženoj ceni za one koncerte i manifestacije za koje će se naplaćivati ulaz.“

Prijave traju do 16. marta, a zainteresovani treba da podnesu popunjeni Zahtev na propisanom obrascu koji se može uzeti lično u prostorijama Kancelarije za mlade ili elektronskim putem sa sajta Kancelarije za mlade, kao i fotokopiranu ili elektronski očitanu ličnu kartu. Ta dva dokumenta se predaju na pisarnici Gradske uprave.

Rok važenja kartice je godinu dana, nakon čega će se postupak ponoviti. Postoji interesovanje da se u ovu akciju uključe i neke privatne firme iz Leskovca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare