Ranjeni Albanac krao drva u ataru sela Stara Banja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MEDVEDJA

Albanac koji je ranjen u ataru sela Stara Banja u opštini Medvedja ,više stotina metara od administrativne linije izmedju Koskova i Srbije, je bio u kradji drva na prostoru kojim gazduju Srbijašume, rečeno je JUGpressu u izvorima bliskim istrazi ali to govore i meštani .

Za njim i njegovom braćom, tvrde naši izvori, postoje poternice srpske policije od ranije zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, nasilničkog ponašanja i kradje drveta.

Miljazima Muratija , kako ga identifikuju kosovski mediji, na teritoriji opštine Medvedja ljudi znaju po prezimenu Muratovici.

Naši izvori navode da je on ranjen kada je traktorom, sa kojim je bio u kradji drva, krenuo na policajca koji je otkrio bespravnu seču i koji je, tvrdi se, pucao u saoodbrani.

JUGpressovi izvori navode i da je naoružana grupa pomagača čekala šumokradicu blizu administrativne linije i da su brzo pobegli na Kosovo.

Šumske kradje u delu duž administrativne linije sa Kosovom su vrlo česte a juče je leskovačka policija saopštila da je uhapsila dvojicu šumokradica iz okoline Kosovske Kamenice kod Radevačke česme , u artaru sela Lipovica i da su oni posekli oko 250 bukovih stabala.

Ta dvojica su, zapravo, iz druge otkrivene grupe šumokradica koji upadaju sa Kosova i seku šumu u Srbiji.

U kosovskim medijima se Murati proglašava patriotom iako je, zapravo, navode naši izvori, bio u kradji drva.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
pogled iz svemira Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
pogled iz svemira
Gost
pogled iz svemira

Pa da im je dao tal nebi doslo do svadje,upucan sa 8-10 metra i uspe da im pobegne ranjen ovde ne da smrdi nego bazdi.Ocigledno su se dobro poznavali siguran sam u jedno da nisu cisti ni ranjeni ni policija a epilog sledi cekamo videcemo

Проститутки Бишкека