Radovi na rekonstrukciji Opšte bolnice u Vranju teku po planu

VRANJE

U Zdravstvenom centru u Vranju uveliko se obavlja rekonstrukcija i dogradnja Opšte bolnice. Radovi se izvode predviđenom dinamikom, izjavila je direktorka dr Ljiljana Antić.

“Lamela A je u završnoj fazi radova koji podrazumevaju gletovanje, sređivanje plafona, sprovođenje instalacija, postavljanje keramike, podova, unutrašnje stolarije i sanitarija. Lamela A je u delu internog odeljenja gde su smešteni specijalistički kabineti i kancelarije lekara i taj deo će biti prvi završen i useljen”, izjavila je direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić.

Ona kaže da je u delu zgrade stare Opšte bolnice Vranje, gde su bile smeštene službe za ortopediju sa traumatologijom, urologiju i oftalmologiju, u lameli B, u toku izrada pregradnih zidova, postavljaju se instalacije i radi se fasada.

“Lamela E predstavlja potpuno novi deo, dogradnju Opšte bolnice Vranje, gradi se između dveju paralelnih lamela A i B i u toku je izgradnja osnove, postavljanje temelja, stubova i prizemlja za budući novi centralni ulaz u novu zgradu obnovljene i dograđene Opšte bolnice Vranje.

Kod lamele C, radovi su u prizemlju, na osnovu aneksa lamele C. Postavlja se temelj za izradu novog bočnog ulaza.

Na infenktivnom odeljenju izvode se demontažni radovi, sprovode se instalacije dok se u radionici radi krovna konstrukcija koja će po završetku, biti montirana na zgradu Infektivnog odeljenja, nakon čega sledi postavljanje pregradnih zidova i obavljanje ostalih planiranih radova”, ističe dr Antić.

“To nije sve. Postavili smo novu česmu na ulazu u zgradu Doma zdravlja Vranje i koristimo letnje mesece da uradimo sve što možemo u delu održavanja spoljašnjosti i unutrašnjosti zgrada koje su u sklopu Zdravstvenog centra Vranje. Istovremeno, svakodnevno vodimo računa o svim zelenim površinama koje su nam dostupne.

Cilj je da ne dozvolimo zapuštanje i da nakon rekonstrukcije i dogradnje Opšte bolnice, Zdravstveni centar Vranje u celini i u svim segmentima dobije izgled i funkcionalnost kakvu naši građani zaslužuju”, zaključuje direktorka.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare