Radovi, kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u Nišu

NIŠ

Radovi, kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju danas u Nišu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U UČITELj TASINOJ ULICI
Kvar na vodovodnoj mreži u Učitelj Tasinoj ulici kod broja 38,potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati. Prekid vodosnabdevanja je moguć i u Rajićevoj ulici, Trg Učitelj Tase, Prijezdinoj i ulici Janka Veselinovića.
KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U STERIJINOJ ULICI
Voda na ulici Sterijina kod broja 14, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati. Prekid vodosnabdevanja je moguć i u okolnim ulicama (naselje „Beverli Hils“).
KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI POPOVCU
Kvar na vodovodnoj mreži u Popovcu na više lokacija,neophodno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Gavrila Principa 15a-b, Zagorke Tošić 23, Ljube Didića 30, Branka Radičevića 2d, Branka Miljkovića 74a, Gorička 55, Čaplinova 22, Dimitrija Tucovića na više lokacija, Ledena Stena 27, Zagorke Tošić 23, Jovana Babunskog 30, u naselju Nikola Tesla na više lokacija, u selima: Niška Banja-Branke Đorđević 1, Prva Kutina-Prvokutinska, Suvi Do-Sotira Zdravkovića 23. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati, saopšteno je iz JKP“Naissus“ Niš. (kraj) DN/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare