Radnik upalio motore

SURDULICA


U Surdulici sve pripreme izvršene, urađeni testovi na Covid, sprovedene mere sprečavanja infekcije, krenuo trenažni proces. Nakon pauze od pedesetak dana zbog pandemije virusa tim Radnika započeo je pripremni period za nastavak prvenstva.Vrlo ozbiljno su Surduličani pristupili sprovođenju mera zaštite i sprečavanju infekcije aktuelnim virusom u skladu sa instrukcijama Vlade i nadležnog ministarstva. Nakon dezinfikovanja čitavog kompleksa upravnog i administrativnog prostora, svlačionica, teretane, ambulante i ostalih stadionskih prostorija, pre početka okupljanja odrađeno je i kolektivno testiranje igrača, stručnog štaba i zaposlenih u klubu na virus Covid.


Rezultati su pokazali da se aktivnosti mogu nesmetano obavljati, te se krenulo sa trenažnim procesom. Treninzi se izvode po grupama na Radnikovom glavnom terenu, pomoćnom stadionu u selu Alakince, kao i na stadionu sa veštačkom podlogom u Belom Polju.


Po rasporedu Super lige, Radnik će prvo kolo nakon ovih priprema odigrati na svom terenu 30.maja kada će dočekati ekipu Proletera iz Novog Sada.


FOTO Dejan MIrčev

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x