Radnik pred gostovanje u Bačkoj Palanci

SURDULICA

Radniku iz Surdulice ovog vikenda predstoji gostovanje superligašu iz Bačke Palanke. Dve ekipe susrele su se u okviru letnjih priprema, a očekivanja od predstojeće utakmice izneli su u najavi kola trener i štoper Radnika.

„U poslednje vreme utakmice i Radnika i Bačke uglavnom su neizvesne, a sa druge strane veoma bitne, tako i ova, na početku prvenstva, ne može se okarakterisati drugačije“ – kaže Mladen Dodić i dodaje:                                                  „Bilo je dosta promena u njihovom sastavu i mislim da su jači nego prošle godine i kad gube, veoma teško gube meč. Dolaskom novih igrača sigurno su podigli kvalitet i mi ćemo to imati u vidu i obratiti pažnju na sve aspekte igre. Ponavljam,  moramo kvalitetnije da odigramo u defanzivi, moramo ispraviti greške iz proteklih par kola. Ne smemo dozvoliti da se ponovi da posle našig grešaka dozvolimo protivniku da stekne prednost.“

Dodić se na konferenciji nakratko i osvrnuo na prošlo kolo i na efikasnost u ofanzivi gde je u utakmici prodiv ekipe Mačve, Radnik dao 24 udarca na gol, ali nije uspeo da zatrese mrežu: „Imamo dovoljno kvalitenih igrača, imamo i one u napadačkom delu koje čekamo da se posle saniranja povreda vrate: Nikolića, Danoskog, Radovića i Stankovića i očekujem da se i tim redom vraćaju u tim. Potrebno je strpljenje i smatram da vreme ispred nas trebamo na najbolji mogući način iskoristiti, a igre koje pružamo isprati i rezultat na terenu i bodovni saldo.

Konferenciji za medije uoči utakmice sa OFK Bačkom, prisustvovao je i štoper Dušan Stevanović koji ne sumnja da će, ako tim pruži maksimum u subotu, kući moći da se vrati sa sva tri boda:                                                                      „Slažem se sa šefom i verujem da, ako se budemo držali dogovora i svi dali sto posto sebe u predstojećoj utakmici, možemo se nadati samo pozitivnom rezultatu u gostima“.

Utakmica Bačka – Radnik igra se u subotu od 20:00 na stadionu „Slavko Maletin-Vava“ u Bačkoj Palanci.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare