Radna akcija Delijski vis stvorila “Kutak za komšijski trenutak”

    NIŠ

              Udruženje Radne akcije Delijski vis ne odustaje od svoje osnovne ideje koje se drže od osnivanja, a to je da naselje u kome žive u Nišu postane prava oaza za uživanje stanara. Vođeni ovom idejom, oni su tokom protekle nedelje uredili jedan međublokovski prostor, koji su pretvorili u mesto za odmor i nazvali ga “Kutak za komšijski trenutak”.

              “Ova akcija je počela sa malim poteškoćama, jer smo se susreli sa neslaganjima stanara jednog stana, uprkos tome, naše udruženje je sprovelo planirane aktivnosti”, kažu iz udruženja Radne akcije Delijski vis.

               Pre sprovođenja bilo kakvih radova, članovi ovog udruženja su obišli sve stanove u stambenoj zgradi odakle su dobili pritužbe i prikupili 15 potpisa saglasnosti od ukupnog 19 stanova u kojima postoje stanari.

               “Uvek slušamo kritike naših komšija i prihvatamo sugestije i ispravljamo greške, ali kritike bez argumenata i beznačajna ogovaranja i rekla-kazala priče nećemo tolerisati i uvek ćemo delovati uprkos svemu i u inat svima, a opet zarad dobrobiti i napretka i naše male zajednice, ali i šireg društva”, dodaju volonteri ovog udruženja.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare