Radikali opet o Bojniku

BOJNIK-LESKOVAC

Jablanički okružni odbor Srpske radikalne stranke poziva predsednika opštine Bojnik Nebojšu Nenadovića da kaže građanima Bojnika koliko novca mesečno prima iz opštinskog budžeta, navodi se u današnjem saopštenju.

“Preciznije, zahtevamo da Nebojša Nenadović kaže svojim sugrađanima koliki je njegov deo od tih neverovatnih 13 miliona dinara.
Takođe, bilo bi sjajno da pred građane izađe i njegov zamenik Dejan Stojanović, te da se i on pohvali svojim mesečnim primanjima. Sasvim sigurno, ni on nije ostao praznih džepova. Ima i on svoj deo. Koliki, trebao bi da kaže svojim biračima. To nalaže elementarna pristojnost.
Podsećamo javnost da je opštinskim budžetom predviđeno da će predsednik opštine Bojnik građane te male i siromašne opštine u 2021. godini koštati neverovatnih 13 miliona dinara. Preciznije, 13.622.500,00 dinara.
Pritom, za poljoprivredu i ruralni razvoj u opštinskom budžetu predviđeno je 13 miliona dinara. Dakle, manje nego za troškove predsednika opštine.
Mi, srpski radikali, smatramo da je ovakvo ponašanje naprednjačke vlasti u Bojniku skandalozno i da predstavlja vrhunac pohlepe i gramzivosti.
Umesto da su novac usmerili za pomoć porodicama sa decom, mladim bračnim parovima, preduzetnicima i penzionerima sa niskim primanjima, oni su novac preusmerili u svoje džepove. Očigledno je da se oni bave sami sobom i svojim primanjima i da ih ne brine previše činjenica da je u Bojniku u 2019. godini rođeno svega 112 beba.
Mi, srpski radikali, mišljenja smo da se pod hitno mora pristupiti izmenama opštinskog budžeta kako bi se ova bruka uklonila i kako bi se pomoglo svim mladim bračnim parovima. To je jedini način da se Bojnik spasi od sigurne propasti. Teško da to mogu razumeti članovi lokalnog naprednjačkog kartela. Oni vode računa samo o svojim džepovima”, navodi se u saopštenju koje potpisuje član Predsedničkog kolegijuma SRS Dragan Trišić.

                                            

.

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Urke
Urke
1 mesec pre

Vidi, радикали naučili да pišu i то чак ni мање ni више nego – латиницу. Koga je briga šta vi imate da kaźete. Vidite li, slepci jedni, šta od drźave napraviśe vaši bivši partijski drugovi?
Da imate imalo časti, ušima bi trebalo da se pokrijete i da se ne oglašavate viśe nikad. Al vi za sramotu ne znate, isto kao vaši naprednjaci.