Radikali delili knjige Vojislava Šešelja

VRANJE

Predstavnici Srpske radikalne stranke u Vranju u okviru predizborne kampanje, tačno u podne, delili su prolaznicima knjige svog lidera, Vojislava Šešelja.

Ovu akciju radikali su organizovali u svim većim gradovima u Srbiji, a u Vranju je podeljeno 75 knjiga, kaže predsednica Gradskog odbora SRS, Bobana Stanimirović. U planu je da u toku dana bude podeljeno 10.000 Šešeljevih knjiga u celoj zemlji.

„Tokom obilaska Srbije u okviru predizborne kampanje, predsednik naše stranke, u susretu sa građanima saznao je da teško žive. Tu situaciju će da promeni kada postane predsednik Srbije. Na ovaj način omogućili smo ljudima da dođu do kvalitetne literature, za koju ne bi mogli da izdvoje novac. Danas je došlo vreme da se trguje znanjem i diplomama i zato ljudima pružamo priliku da pročitaju i vide istinu i ideologiju za koju se SRS zalaže“, kaže predsednica vranjskih radikala.

Kako je istakla tu ima dosta zanimljivih naslova kao što su „Ideologija srpskog nacionalizma“ za koju je vladalo veliko interesovanje, „ Pretresna faza Haškog procesa“, „Siktanje crvene zmije“, „Afirmacija parlamentarizma“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare