PWW počinje da pere kontejnere, nabavili mašinu

LESKOVAC


Kompanija PVV nabavila je novo vozilo za pranje kontejnera čija je čime je podigla kvalitet pružanja svojih usluga na viši nivo. Vrednost ove mašine iznosi 548 hiljada evra.

Govoreći o novoj mašini kompanije PVV gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da “nova mašina podiže higijenu na viši nivo, čime se smanjuje mogućnost širenja zaraznih bolesti, što je u situaciji u kojoj se nalazimo od velike važnosti”.

” Vrednost ove mašine je 548 hiljada evra sa PDV-om. Mašina ima dva rezervoara od po 7000 litara vode, jedan kontejner se pere od jednog do 3 minuta, pored čišćenja postoji i posebna opcija dezinfekcije kontejnera,“ rekao je Cvetanović.

Direktor kompanije PVV Srdjan Nisić je rekao da su „posle dugi niz godina stvorili uslove da vrše pranje kontejnera”.

” Imamo poseban program za pranje kontejnera i radićemo u toku vanrednog stanja posle 18 časova – ići će jedno vozilo koje čisti kontejnere i za njim odmah vozilo koje ih pere. Proces pranja traje od 1 do 3 minuta, koristi se topla voda na 85 stepeni, a unutar mašine nalazi se sredstvo natrijum hipohlorit. Pored kontejnera i prostor oko kontejnera će biti dezinfikovan. Mašina može da pere i kante i kontejnere. Dnevno možemo od 80-100 kontejnera da operemo”, rekao je Nisić.

Po njegovim rečima biće oprani svi kontejneri na području grada .

Prati
Obavesti me o
guest
4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
trazim
trazim
8 Aprila, 2020 8:52 am

Ako predsednik nije donator, ako nije lekar, deo strucnog tima, ako nije odhovorno lice za medicinu, javnu nabavku, , ako nije kampanja jer je vanredno stanje, trazim da ga pitate u kom svojstu je bio u Novom Pazaru?

Bane
Bane
7 Aprila, 2020 11:27 pm

To li grad kupio ili PWW?

cirkusi
cirkusi
8 Aprila, 2020 12:26 pm
Odgovori  Bane

Ne! Grad je kupio na JKP Grdelicu i na Komunalac vozila, sa koja se moze slikas u vanredno stanje. Nijedno ozbiljno vozilo nije kupljeno. Niti su pa ozbiljni ljudi zaduzeni da upravljaju. Sve neki citrkus, neka trckarala, sto metlaju njegovu ulicu, sto osvetljavaju njegov sokak, sto njega predlazu za priznanja, sto njemu pisu doktorate, sto se njemu klanjaju. Nema nama pomoci. Mi smo ga ugasili.

Mika
Mika
7 Aprila, 2020 9:40 pm

Ovo je lepa vest. Nadam se da kontejneri neće više smrdeti. Bilo bi lepo kada bi naučili radnike da ih ne lome prilikom pražnjenja. Retko koji nije savijen, da mu se poklopac zatvara.

Проститутки Бишкека
4
0
Ostavite komentar.x
()
x