PWW platio gradu 27 miliona, duguje još toliko

LESKOVAC

U održavanju higijene grada i okoline pomaže i kompanija PVV, koja na osnovu odluke Skupštine PVV-a, deo ostvarene dobiti za poslovnu 2021. godinu isplaćuje osnivačima, objavljeno je na sajtu grada.

Po ovom osnovu Gradu Leskovcu, kao suosnivaču PVV Leskovac doo, pripada dobit u iznosu od 54.226.955,67 dinara, koju se preduzeće obavezalo da će isplatiti u dve rate.

Kompanija PVV je prvu ratu isplatila Gradu Leskovcu u iznosu od 27.113.477,83 dinara, dok će druga rata, u iznosu od 27.113.447,84 dinara biti izmirena do kraja tek


A iz budžeta budžeta Grada Leskovca Javno komunalnom preduzeću Grdelica danas je isplaćen iznos od 5,7 miliona dinara na ime održavanja zelenila i održavanja higijene, objavljeno je na sajtu grada..

“JKP Grdelica redovno obavlja sve poslove iz svoje nadležnosti što odgovorna lokalna samouprava grada Leskovca omogućava zahvaljujući redovnim isplatama svih obaveza prema ovom i ostalim javno komunalnim preduzećima.

Rukovodstvo grada Leskovca upućuje apel na građane da otpad odlažu na mesta predviđenim za tu namenu, da vode računa o zelenim površinama i tako pomognu nadležnim gradskim službama u održavanju higijene kako bi naše okruženje bilo čistije i uređenije”, dodaje se u objavi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare