PUŠTALI PREGLASNO MUZIKU PA NAPALI POLICAJCE

CRNA TRAVA

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su V.N. (1971) iz okoline Crne Trave i jednog šesnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje  da su sinoć u selu Brod izvršili krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira,

saopštila je danas leskovačka policija .

 

Policiji u Crnoj Travi je juče u večernjim časovima prijavljeno da osumnjičeni puštanjem preglasne muzike remete javni red i mir u selu Brod.

Prilikom intervencije osumnjičeni su dvojici policajaca zadali više udaraca šakom u predelu glave i tela. Kod oštećenih su kontatovane lake telesne povrede, navodi policija.

 

Osumnjičeni šesnaestogodišnjak je priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Leskovcu koji je po predlogu zamenika višeg javnog tužioca doneo rešenje da se maloletnik smesti u Zavod za vaspitanje omladine u Nišu radi izdvajanja iz sredine, dok je sudija za prethodni postupak osnovnog suda u Leskovcu po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca osumnjičenom V.N. odredio pritvor.

 

Za isti ovaj događaj policija je protiv tridesečetvorogidišnje ženske osobe podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, koja je dostavljena nadležnom tužiocu.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare